Bergen Hage og Trefelling En del av Moldeklev AS

Om Bergen Hage og Trefelling

Bergen Hage og Trefelling ble etablert i oktober 2015. Vi har med stor suksess holdt på med trefelling for det meste i Bergensregionen og i Vestland fylke.

Ingen jobb for stor. Ingen jobb for liten.

Motorsagen i sving

Vi elsker å jobbe ute, og er lidenskapelig opptatt av beskjæring av trær og hekker, samt felling av store og små trær til kundens store tilfredshet.

Vi har kurs i motorsagteknikk fra skogkurs.no og klatrekurs fra Anton Timber som ble utført i 2015 og i 2016. Liftkurs tok vi hos Naboen AS i 2018. Vi er jevnlig på kurs for å holde kunnskap oppdatert slik at vi kan utføre prosjektene på en sikker og effektiv måte.

Sikker og effektiv

Daglig leder, ved Per-Atle Moldeklev, har mange års erfaring som prosjektleder i ABB Norge med prosjekter både offshore, onshore og i utlandet. Her har blant annet fokus på HMS og kvalitet vært en grunnleggende del av Moldeklev AS sin suksess.

Vi utfører alltid en «Sikker Jobb Analyse» før arbeidet iverksettes. Våre medarbeidere blir også grundig kurset, eller man gir den rette opplæring med utnevnt mentor. Moldeklev AS har ikke hatt personskader siden oppstart, og heller ingen alvorlige uhell i.f.m trefelling.

Portrett Per-Atle Moldeklev Daglig leder, Per-Atle Moldeklev

Fokus på HMS og god kvalitet i alle ledd av prosjektene

Portrett Håkon Moldeklev Salgssjef/befaringsleder, Håkon Moldeklev

Fra trefelling til bortkjøring av avfall. Vi fullfører ditt neste prosjekt raskt og effektivt, og vi yter gjerne det lille ekstra for at du igjen vil velge oss ved en senere anledning.

Vi har også tilgang på verkstedsfasiliteter og hjelper deg gjerne med å lage en utebenk til deg eller noen du er glad i.

Vi gleder oss til å høre fra deg og ditt neste prosjekt

Om oss